Vanaf begin februari vindt de culinaire avonturier nu ook z’n zin in de bakhoek bij Delhaize en Jumbo. Het gloednieuwe Belgische merk Niamh lanceert hartige deegmixen waarmee jij de knapperigste Turkse pide, de zachtste focaccia, de beste Indiase naan en de lekkerste blini’s maakt. Proef de wereld in je eigen keuken!

Deegmixen voor volkorenbrood, meergranenbrood, wit brood, … In de bakhoek is er een overvloed aan keuze voor de traditionele bakker. Maar wie houdt van een culinair avontuur bleef op z’n honger zitten. Tot nu… Byebye boterham met kaas of kant-en-klare focaccia. Hello Niamh!

Niamh is een nieuw, Belgisch merk dat hartige deegmixen op de markt brengt. Het concept is eenvoudig: je koopt de deegmix in een praktisch, hermetisch afgesloten zakje en je volgt het handige recept op de verpakking. In de oven of in de pan, en… klaar! Nog twijfels over de bereiding of op zoek naar inspiratie voor toppings? Op de website en Instagrampagina vind je een heleboel handige tips, tutorials en receptenfilmpjes.

 In België is het volledige Niamh gamma vanaf februari verkrijgbaar bij Delhaize.
De Focaccia en Pide deegmixen zijn reeds te verkrijgen bij Colruyt.

In Nederland zal het volledige Niamh gamma vanaf februari te koop zijn bij Jumbo

Richtprijs: €2,90 per deegmix. Meer recepten op Niamh!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!