De zomer in met kamado barbecues

mei 2, 2017

We zijn halfweg de lente en stilaan begint het weer te beteren. Dat betekent dat we weldra onze barbecues terug kunnen bovenhalen. Wat is er leuker dan op een zonnige avond met familie of vrienden de BBQ aan te steken en te genieten van de avond? Niets toch! Eerlijk gezegd: “Ik kijk ernaar uit”. Uiteraard kan een goede en kwaliteitsvolle barbecue dan niet ontbreken. Maar hoe begin je aan die zoektocht? Online is er al heel wat informatie te vinden. Toch is het niet altijd eenvoudig het bos tussen de bomen te vinden. De handige website Kamado Express kan je hierbij helpen. Zij verkopen de immens populaire kamado barbecues en tal van accessoires. Zo maak je van je zomerse avond een absoluut feestje!

Wat is een kamado barbecue?

De naam kamado komt uit Japan, waar deze BBQ techniek al eeuwen wordt toegepast. Kamado is een traditioneel Japans aarden vat op hout gestookt, dat vaak als barbecue gebruikt wordt. Voordelen van zo een keramische bbq is dat je o.a. koud en warm kan roken, grillen, stoven, schroeien (searing), low & slow barbecueën en steenoven pizza’s bakken. De laatste jaren neemt de populariteit van deze vorm van barbecueën een grote vlucht.

Webshop Kamado Express

Deze webshop verkoopt de populaire kamado barbecues van de volgende merken: The Bastard, Grill Guru, Saffire en Monolith. Naast deze barbecues verkoopt de webshop tal van accessoires zoals zoutstenen en pizza accessoires, goedkope voordeelpakketten en biedt Kamado Express tevens persoonlijk advies. Ook kamado workshops behoren tot de mogelijkheden. Indien je deze barbecues zelf wil komen bekijken, kan dat na afspraak in de showroom in Kaatsheuvel.

Wat kosten de kamado barbecues?

De kamado barbecues zijn op de webshop beschikbaar vanaf € 299,00 voor The Bastard Small bv. The Bastard Small is de kleinste kamado barbecue uit The Bastard serie. Deze mini kamado is uitstekend geschikt voor thuisgebruik. Gebruik je hem thuis dan past hij makkelijk op je balkon of veranda. Met een diameter van 32 cm is hij klein maar fijn! Er past een grote steak of kleine kip op. Twijfel je of je een Black Bastard Small of toch een compact moet nemen? Kijk naar je gezinssamenstelling, wat je wil bereiden op de kamado (voor pizza’s en grote vissen is hij erg klein) en hoe vaak je hem verwacht te gebruiken. Naast een bezoek in de showroom kan je ook bellen en chatten. De service wordt hoog in het vaandel gedragen. Levering in Nederland vanaf € 50,00 gratis, in België vanaf € 100,00.

p

Kamado Express

Showroom (op afspraak)

Belgiëstraat 21

5171 Kaatsheuvel

Nederland

0031 416 235010

info@kamadoexpress.nl

#ad

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!