delacre

Delacre lanceert Mailbox

Met Mailbox steekt Huis Delacre de alombekende groene Tea Time-koekjesdoos in een origineel en personaliseerbaar jasje. Iedereen kent de metalen Tea Time-doos met daarin het assortiment van één kilo heerlijke Delacrekoekjes waaronder Marquisettes, Délichoc, Biarritz en de knapperige Cigarettes Russes. Nu voegt Delacre een persoonlijke toets toe aan de Tea Time en wordt ze meer dan ooit een gebaar van plezier en/of liefde:

“Als onze consumenten een doos Delacre-koekjes cadeau geven, willen ze er vaak ook een boodschap aan verbinden. Waar dat tot nu toe altijd mondeling gebeurde, biedt Mailbox hen nu de mogelijkheid om op een gepersonaliseerde manier iets te vertellen.”Gunther Deckers, marketing manager bij Delacre

Je eigen Mailbox

Om je eigen Mailbox te ontwerpen, surf je naar www.mailboxdelacre.be en voer je de volgende vier stappen uit: je schrijft je bericht neer, voegt een foto toe, kiest de kleur van de magneet, en “ondertekent” je Mailbox (naam van de verzender aangeven op de voorzijde). Je eigen Mailbox wordt binnen de 5 à 6 dagen verzonden naar het door jou gekozen adres. Eenvoudig te maken en leuk om te geven!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!