Al bijna 20 jaar doet Delhaize geregeld een beroep op de talenten van hedendaagse chef-koks en experts. Momenteel zijn er 9 chefs die actief meewerken aan de realisatie van schotels, onder hen Yves Mattagne, Sergio Herman en Peter Goossens. Delhaize is trots om vandaag Pascale Naessens aan deze lijst toe toe voegen. Als boegbeeld van de gezonde, pure keuken en auteur van verschillende bestsellers, sluit de levensstijl van Pascale Naessens perfect aan bij de filosofie van Delhaize: haar klanten smaakvolle en gezondere gerechten voor te stellen.

Het ‘Pure’ assortiment van Pascale Naessens bestaat uit een gevarieerde keuze aan eenvoudige, pure gerechten, waarvan twee op basis van vlees (één met kip en één met zuiver varkensgehakt) en twee vegetarische opties.

  • Kippenhaas met pompoen, bloemkoolrijst en tomatensalsa
  • Ragout met slierten van vegetarische
  • Sobanoedels met courgette, wortel, broccoli en soja-hazelnotensaus
  • Prei, witte kool, spinazie met feta-kurkumasaus en cashewnoten

Ook duurzaamheid dragen Delhaize en Pascale Naessens hoog in het vaandel. De schalen van de maaltijden bestaan uit minimum 50% gerecycleerd materiaal. Naast de impact op het milieu, heeft de CPET-verpakking als voordeel dat de schalen extreme temperaturen aankunnen (van -20°C tot 220°C) en dan ook meteen vanuit het diepvriesvak in de microgolf of zelfs in de oven kan worden opgewarmd. Dat is uitzonderlijk voor bereide maaltijden. Vanaf 27 oktober kunnen deze gerechten gekocht worden in de rekken van de Delhaize-winkels, elk voor minder dan 6 euro. Het zijn telkens porties voor één persoon.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!