Dilea Zero Lactose

Dilea Zero Lactose® lanceert twee nieuwe kazen

De lente brengt een zin voor frisse en lichte gerechten met zich mee. Dit is dan ook het beste moment om te genieten van kazen van korte rijping. Meer nog, tijdens dit seizoen floreert de natuur en bloeien de nieuwe grassen, wat ervoor zorgt dat de kazen ook meteen baten bij de voordelen van een subtiele en smaakvolle melk.

Lactose-intolerantie.

Dankzij zijn twee nieuwe kazen zorgt Dilea Zero Lactose® ervoor dat 1 op 5 Belgen, potentieel lactose-intolerante personen, zijn lente- en zomerrecepten kan opsmukken zonder de nadelen die gepaard gaan met lactose-intolerantie.

Mozzarella Dilea Zero Lactose®

De Mozzarella Dilea Zero Lactose®, met de echte smaak van koemelk, heeft een zachte, romige textuur en hartige smaak. Ze is licht verteerbaar en kan geserveerd worden als een koud voorgerecht met een paar schijfjes tomaat en fijne olijfolie. Maar ze kan natuurlijk ook gebruikt worden om salades of warme gerechten meer smaak te geven. De bolvormige kaas komt in verpakkingen van 125 g en zal in de supermarkt beschikbaar zijn in de loop van april aan een adviesprijs van 1,95 €.

Feta Dilea Zero Lactose®

Naast de Mozzarella, lanceert Dilea Zero Lactose® ook een Feta gemaakt van geiten- en schapenmelk. De Feta Dilea Zero Lactose® is een B.O.B. product (Beschermde Oorsprongsbenaming), dus 100% Grieks. Het is ideaal om een gratin of pasta mee op smaak te brengen, groenten of aperitiefhapjes te vullen en salades extra karakter te geven. Deze stevige plak Feta (150 g) zal – in vacuüm verpakking – beschikbaar zijn in de supermarkt in de loop van april aan een adviesprijs van 2,99 €

Met zijn aanbod van kazen dat steeds blijft groeien, toont Dilea Zero Lactose® vastberadenheid in het zoeken naar oplossingen die het mogelijk maken voor lactose-intolerante personen om van verschillende soorten kaas te kunnen genieten.

Ontdek de volledige lijst van verkooppunten op www.dilea.be (lijst geactualiseerd bij de lancering van de nieuwe producten in de winkel).

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!