Dinner-on-the-Road

Stefan Kerkhofs en David Ghysels, de bedenkers van ‘Dinner in the Sky’, bundelden opnieuw hun krachten en lanceren ‘Dinner on the Road’.

Dinner on the Road is een uniek concept waarbij gebruik gemaakt wordt van een futuristisch voertuig dat volledig is ingericht als een echt restaurant. Een professionele keuken presenteert smakelijke gerechten terwijl gasten van de ene locatie naar de andere rijden. De ongeziene serveersystemen dragen bij aan de luxe ervaring. De keuze van de bestemming is volledig aan de klant. Ook het decor kan worden aangepast naar believen. Het digitale spectrum maakt het mogelijk dat je plots vertoeft middenin de Toscaanse wijngaarden, nippend van een glaasje Chianti, of je je op Route 66 waant met een Tbone steak op je bord en een biertje in de hand.

Niet enkel het culinair beleven is van groot belang, maar vooral de beleving is bij ons topprioriteit David Ghysels
De wereld staat niet stil en wij dus ook niet. Onze sector leent zich ertoe constant te innoveren en dat is precies wat we doen. Drie jaar lang werkten Stefan en ik achter gesloten deuren aan ‘Dinner on the Road’, aldus. De echte uitdaging binnen dit project? Moeten zwijgen en mijn enthousiasme nog niet mogen delen.Stefan Kerkhofs
‘Dinner on the Road’ is terug te vinden op Europese wegen vanaf oktober 2015. Preregistreren kan vanaf nu op dinnerontheroad.be.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!