Domo Elektro, de Belgische expert in klein huishoudelektro, breidt zijn gamma uit met kwalitatieve koelkasten, koelkasten met vriescombinatie, diepvriezers en wijnkoelers. Met dit nieuwe, uitgebreide assortiment – in het totaal achttien koeltoestellen – wil Domo de consument kwalitatieve toestellen aanbieden voor een betaalbare prijs.

Het vlaggenschip van de nieuwe Domo Elektro-koeltoestellen is de koelkast met vriescombinatie D0919, een retro koelkast in crème, zwart of grasgroen. Met een inhoud van 252 liter, het energielabel A++ en een geluidsniveau van 40dB is de koelkast met vriescombinatie dé blikvanger in de keuken. Dit hippe model beschikt verder over mechanische temperatuurcontrole en over vier glazen leggers, een groenteschuif, vier deurrekjes, een transparante eierhouder en een legger in de diepvriezer.

Goede en mooie koeltoestellen zijn over het algemeen heel prijzig. Met Domo Elektro gaan we voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Onze focus is om kwaliteit betaalbaar te maken voor consumenten. Met de lancering van de achttien koeltoestellen hebben klanten de keuze uit koelkasten, koelkasten met vriescombinatie, diepvriezers en wijnkoelers. Er is altijd wel eentje die perfect bij hun huidige levensstijl past.

Luc Bombeeck

Sales Director MDA, Domo

Uitgebreid assortiment

De kleinste koelkast beschikt over een capaciteit van 46 liter, perfect voor studenten die een klein kot hebben. De grootste Amerikaanse koelkast heeft op zijn beurt dan weer een inhoud van maar liefst 527 liter. Het assortiment diepvriezers bestaat uit vier diepvriezers, waaronder een diepvrieskist voor grote gezinnen. Wijnliefhebbers hebben dan weer de keuze uit twee wijnkoelers die perfect in de keuken te integreren zijn.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!