Dublin Porter en West Indies Porter

Authentieke en artisanale producten

Meer dan ooit kiezen consumenten bewust voor authentieke en artisanale producten. Ambachtelijke, karaktervolle producten met een verleden, die met liefde en zorg werden gecreëerd. Laat dat nu net zijn waar het bij Guinness om gaat!
Gedreven door 256 jaar expertise voorzag Guinness twee traditionele smaakpaletten van een hedendaagse twist. Vol trots stelt de befaamde Ierse brouwerij haar nieuwe telgen voor: Dublin Porter en West Indies Porter.

Dublin Porter en West Indies Porter

Bij het nakijken van de archieven uit 1796 zijn de Guinnessbrouwers op de eerste sporen van het zachte en smaakvolle bier Dublin Porter gestoten. De drank zorgt – met een toets van mout en karamel – voor een totale smaakbeleving en doet bij elke slok je smaakpapillen verlangen naar meer. Het bier heeft een alcoholpercentage van 3,8%.
De West Indies Porter is een zacht bier van hoge en complexe gisting en werd verrijkt met aroma’s van karamel en chocolade. Bij het proeven van het bier – waarvan het originele recept dateert uit 1801 – waant men zich terug in de tijd van mariniers en avonturiers die begin de 19de eeuw de azuurblauwe wateren van de Caraïben bevoeren. Het bier heeft een alcoholpercentage van 6%.

Dublin 1759

De authentieke aanpak, de creatieve passie en de 256 jaar aan opgebouwde knowhow van de Guinnessbrouwers liggen aan de basis van deze tweevoudige lancering.

Ik denk oprecht dat ik de beste job ter wereld heb! Bovendien werk ik samen met de besten in de sector. Ik ben erg blij vandaag een beetje rijkdom van St. James Gate met me mee te kunnen nemen naar België. Guinness is een befaamd bier, geliefd om het gebruik van kwaliteitsvolle natuurlijke ingrediënten en een verfijnde smaak. Het is de missie van onze brouwers om dit legendarische bier te blijven produceren, en het imago en de stijl die Arthur Guinness in het leven riep te behouden. Het is me een eer onze rijke geschiedenis met de Belgische pers te kunnen delen!”.Brouwer Sarah Fox
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!