Duke of berkshire

Duke of berkshire

Dankzij de smallere en kleinere spiervezels van het Berkshire ras is het sappiger, malser en zoeter van smaak. Naast hun genetische kwaliteiten voor een betere vleeskwaliteit worden ze met liefde gekweekt, leven ze in ruime stallen op stro en krijgen ze een constant vegetarisch meergranen rantsoen.

De uitzonderlijke kwaliteit van Duke of Berkshire wordt gewaardeerd door zowel gelauwerde chefs als Geert Van Hecke, Johan Segers, Michaël Vrijmoed en Bart Desmidt maar eveneens door opkomend talent. Ook internationaal kan Duke of Berkshire op de nodige appreciatie rekenen. Zo wordt het onder meer geserveerd bij Nobu, Kurobuta, Marcus Wareing, Fox and Grapes en de restaurants van de Hakkasan groep.

De gezondheid van de dieren is topprioriteit, dit zorgt voor zeer smaakvol en mooi gemarmerd vlees met een culinair evenwicht tussen vet en vlees. Bij Duke of Berkshire is de kwantiteit ondergeschikt aan de kwaliteit. Daarmee speelt Stefaan Lambrecht in op de maatschappelijke verandering, mensen eten minder vlees maar wel van betere kwaliteit.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!