FÏNLEY Mojito

FÏNLEY Mojito

De ingrediënten van een ‘echte’ Mojito zijn rum, limoensap, rietsuiker, spuitwater en munt. Het Coca-Cola research & development centrum in Anderlecht, het tweede grootste innovatiecentrum van Coca-Cola wereldwijd, wist deze exotische smaak te vangen in de nieuwe FÏNLEY Mojito, de vierde smaakvariant na Citroen & Vlierbloesem, Pompelmoes & Bloedappelsien en Sinaasappel & Cranberry.

Caloriearm

De nieuwe FÏNLEY Mojito verkrijgt zijn heerlijk frisse smaak uit limoensap, natuurlijke aroma’s en munt-extract. Verder is de Mojito natuurlijk op-en-top een FÏNLEY: een frisdrank voor volwassenen, met lichte bubbels, caloriearm (19 kcal per 100ml), enkel gezoet met suiker en zoetstoffen van natuurlijke oorsprong (stevia-extract), en zonder bewaarmiddelen. FÏNLEY werd in september 2014 gelanceerd en is een groot succes. Ondertussen heeft het een vaste plek in 1 op de 5 huishoudens en heeft de helft van de volwassen ermee kennisgemaakt.

FÏNLEY wordt door volwassenen gezien als een welkome afwisseling, omdat met de leeftijd de voorkeur voor fel bruisende dranken afneemt. Zo kiest amper één op de tien volwassenen frisdrank als drank tijdens een pauze. De verfijnde smaken met natuurlijke aroma’s en fijne bubbels van FÏNLEY bieden een mooi alternatief voor de meer ontwikkelde en veeleisende smaakpapillen.Céline Van den Rijn, Marketing Director Belgium & Luxembourg

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!