Voor 3 personen

  • 150 g spekblokjes
  • 300 g pastahoorntjes
  • 1/2 (kleine) ajuin (versnipperd)
  • 200 ml room
  • peper en zout
  • peterselie
  • 150 g gemalen gruyère of emmentaler 
  • koffielepel gehakte peterselie 
  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Bak het spek krokant.
  3. Verwijder het spek uit de pan en bak de ajuin even aan.
  4. Voeg het spek bij de ajuin en giet er de room bij.
  5. Laat heel even opkoken.
  6. Giet de pasta af in in een vergiet.
  7. Meng de pasta onder het roommengsel en warm nog even goed door.
  8. Kruid met peper en eventueel zout.
  9. Bestrooi met de peterselie en serveer de gemalen kaas apart.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!