Elvea Pop-Up Boutique

Elvea Selezione del maestro

Elvea’s exclusieve gamma Selezione del maestro wordt uitgebreid met unieke gele en rode gepelde Datterini tomaten. Deze tomaat heeft een langwerpige vorm die doet denken aan een dadel, vandaar de naam Datterini. Deze tomaten zijn van nature zoeter dan de traditionele tomaat die we allemaal kennen en gebruiken in de keuken. Daarom zal je bij gebruik je gerecht wat extra zoetheid, kracht en karakter geven. Het Elvea Selezione del maestro gamma bestond tot nog toe reeds uit een dubbel geconcentreerde tomatenpuree en een passata, eveneens van Datterini tomaten, met liefde geplukt onder de Toscaanse zon en bovendien van biologische teelt.

Pop-Up Boutique in de Stadsfeestzaal van Antwerpen

Het nu uitgebreide gamma Elvea Selezione del maestro is momenteel exclusief verkrijgbaar in een schitterende geschenkverpakking in de Elvea Pop-Up Boutique in de Stadsfeestzaal van Antwerpen. Deze prachtige gift box – die de 4 glazen (en dus geen blik!) producten bevat – mag je zeker niet missen en is ideaal om bijvoorbeeld met Kerst en Nieuwjaar cadeau te doen. Een echte keukenprinses zal je hier een veel groter plezier mee doen dan met een klassieke bos bloemen of een geschenkbon! Advies verkoopprijs € 12,50. In de Elvea Pop-Up Boutique kan je bovendien nog tal van leuke extra’s vinden – als cadeautje voor de feestdagen, of gewoon voor jezelf. Denk maar aan stijlvolle bamboo snijplanken van Point-Virgule, een Elvea verjaardagskalender en veel lekkers.

Elvea pop-up boutique
Shopping Stadsfeestzaal | Meir 78, 2000 Antwerpen | Open van december 15 t.e.m. februari 16 | Ma-Zat: 10u00 tot 18u30 | Zondagsopeningen: 12u00 tot 18u00 op 6/12, 13/12, 20/12, 3/01 & 07/02

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!