Erwtjes en worteltjes: dat is zoals de dikke en de dunne.

Ze trekken niet op mekaar maar ze passen wel bij elkaar.

Voor 3 personen:

  • 400 g (jonge) wortelen
  • 300 g (diepvries) doperwtjes
  • 1 sjalot
  • klontje goede boter
  • peper en zout
  1. Schil de wortelen en snij in schijfjes.
  2. Kook de wortelen 5 minuten in kokend gezouten water en giet af.
  3. Kook de doperwtjes 3 minuten in gezouten water.
  4. Schil het sjalotje en versnipper.
  5. Smelt een klontje boter in pot en stoof het sjalotje glazig.
  6. Doe er de erwtjes en worteltjes bij.
  7. Kruid met peper en zout en warm nog even goed door.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!