Fabulous 50

Sinds deze week ligt ‘Fabulous 50’ in de rekken, het nieuwste boek van styliste en modecoach Lien Degol. Het leven stopt niet op 50, dat is duidelijk. Het boek bevat modetips, maar ook haar visie op beweging, verzorging en gezonde voeding. Daarbij blijkt Weight Watchers een trouwe partner.

Lien Degol besloot haar levensstijl aan te passen nadat de dokter haar op haar te hoge cholesterol en bloeddruk wees. Het was het signaal om het over een andere boeg te gooien.

Ik besefte dat ik dringend iets aan mijn eetgewoonten moest doen. Gelukkig stootte ik vrij snel daarna op Weight Watchers. Met de lekkere en gemakkelijk te bereiden recepten gingen de kilo’s er vlot af en zat ik bovendien plots weer vol energie. Ik ben dan ook blij dat ik met dit nieuwe boek mijn favoriete recepten kan delen met een breed publiek. Lien Degol

Weight Watchers is één van de enige afslankprogramma’s met een bewezen wetenschappelijke basis en resultaten op lange termijn. Het richt zich op het aanleren van een gezonde en evenwichtige levensstijl die duurzaam en gemakkelijk te volgen is. Weight Watchers moedigt haar leden aan om opnieuw te genieten van lekker eten. Een portie frieten kan, zolang het niet elke dag op het menu staat.

Het favoriete Weight Watchers-recept van Lien Degol: Minestrone met spirelli

Foto credits: Van Halewyck/Dirk Alexander Photography

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!