Falksalt

Falksalt, zout met een smaakje

Falksalt is het nieuwste zout op de Belgische markt dat verkrijgbaar is in 12 verschillende smaken. Falksalt is een natuurlijk zeezout afkomstig uit Cyprus die op traditionele manier geproduceerd wordt.

Doordat Falksalt werkt met gefilterd zeewater ontstaan er grote zoutvlokken die meer smaak bevatten, heerlijk krokant zijn en eenvoudig toe te voegen zijn aan alle gerechten. Daarnaast worden er geen chemicaliën of anti-klontermiddelen gebruikt. Dit geeft een groot verschil in smaak en kleur. Zo beschikken wij over 2 natuurlijke zouten, een wit (Natural) en een zwart (Black) zout. Het zwart zout is gekleurd met plantaardige koolstof wat niet zorgt voor extra smaak maar wel een zout biedt om gerechten mooi en origineel af te werken.

Naast deze 2 smaken heeft Falksalt een assortiment van 10 extra smaken die telkens via natuurlijke extracten tijdens het droogproces aan onze zoutvlokken zijn toegevoegd. Hierdoor bevat iedere vlok een extra smaak zoals limoen, eekhoorntjesbrood, gerookt, chipotle, … Doordat de toegevoegde smaken in het zout zitten creëert u op eenvoudige wijze meer smaak. De zoutvlokken kunnen zowel tijdens als na het koken gebruikt worden.

De zoutvlokken kunnen eenvoudig toegevoegd worden met de vingers. Hierdoor kan u eenvoudig voelen hoeveel zout u over uw gerecht strooit en de zoutvlokken iets fijner maken. Grote zoutvlokken verhogen de intensiteit en zorgen voor een heerlijke krokante touch in het gerecht. U gebruikt zo minder zout!

Wilt u ook deze smaaksensatie ervaren? U kan de zoutvlokken bestellen via www.falksalt.be.

Prijzen variëren van € 4,20/70 g tot € 5,50/125 g.

p

Niklas Johansson
Falksalt Belgium
Leopoldlei 30
2180 Ekeren
Tel: 0032 485 065 997
niklas.johansson@falksalt.com
www.falksalt.be

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!