Feestdagen is één ding maar altijd originele feestelijke gerechten op tafel brengen is iets anders.
Soms heb ik ook gewoon zin om de voeten onder tafel te schuiven zonder al te veel gedoe. Met teppanyaki is dat geen probleem. Je eet lekker én feestelijk is het alleszins. Traditioneel kiezen we in zo’n situatie al eens voor fondue of gourmet. Origineel kan je dat allerminst noemen maar het voldoet aan de voorwaarden: feestelijk én geen gedoe. Teppanyaki is toch iets verfijnder tafelen: Funcooking op zijn best! Meersmaak test met plezier de Family teppanyaki XL van Domo. Bij teppanyaki bak je vlees, vis en groenten op een hete plaat (tepan).
Niet voor niets een ‘XL’ plaat. Zonder moeite kan je met 6 personen aan de plaat en kan je op je eigen tempo aan het bakken. De plaat is lang en breed (66 cm x 27 cm).
De anti-aanbaklaag zorgt voor het optimaal bakken van je ingrediënten. Geen kleverig gedoe maar lekker gebakken voedsel. Een beetje olie (enkel bij eerste gebruik) vooraf volstaat om het bakken te starten.
Met de thermostaat kan je tijdens het bakproces de temperatuur naar believen regelen.
De Cool-touch handvatten zorgen voor een comfortabel gebruik van de plaat. Je kan je onmogelijk verbranden. En belangrijk: geen gesukkel met wanten. Zonder problemen kan je na gebruik de plaat van tafel nemen. Het snoer kan je afkoppelen en zorgt eveneens voor het nodige gebruiksgemak.
De punten die voor mij cruciaal zijn, zijn door deze plaat waargemaakt. Het vlees moet goed bakken, zonder kleven. Bij gourmet komt het al wel eens voor dat het vlees op de duur meer kookt dan bakt. Daar is hier geen sprake van. Ook moet de plaat zijn temperatuur en kracht behouden. Niet evident bij een volgeladen bakplaat. Domo doorstaat de test met verve! Onderhoudsvriendelijk is de plaat ook. Zonder moeite met een vochtige doek te reinigen. Op nieuwjaarsdag staat onze menu al vast: teppanyaki op onze nieuwste aanwinst!

Conclusie: Funcooking op hoog niveau!

Meer informatie:
Family teppanyaki XL
Merk: Domo
Artikelnr: DO8301TP
Prijs: om en bij € 50,00

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!