• 1 ajuin
  • 1 teentje look
  • ¾ eetlepel zachte mosterd
  • ± 150 ml azijn
  • 2 eierdooiers
  • ± 700 ml maisolie
  • peper en zout naar smaak
  1. Kuis de ajuin en look snij grof
  2. Doe de ajuin, look, azijn, mosterd, eierdooiers, peper en zout in een smalle maatbeker en mix met een staafmixer zeer fijn.
  3. Giet er in een straaltje de olie bij terwijl je blijft mixen zodoende dat je een gebonden saus bekomt. Dit is ongeveer een halve liter olie dat zal je zelf een beetje moeten bezien.
  4. Is de saus te dik giet er dan een beetje water bij.
  5. Bewaar de saus in de koelkast, de volgende dag is de saus nog lekkerder.

Je kan deze saus ook perfect bereiden in de blender!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!