Onze zoon zit sinds enkele maanden op kot en heeft geen keuken ter beschikking. Het is te zeggen, hij heeft geen keuken op zijn kot zelf. Er is wel een gemeenschappelijke keuken maar daar komt hij zelden. Om te vermijden dat hij altijd buiten de deur moet gaan eten, heeft hij een Fritel SnackTastic® 5804 aangeschaft. Met dit toestel is het mogelijk te bakken en te koken met voorgeprogrammeerde én gepersonaliseerde toetsen. Natuurlijk ontbreekt de functie om te snacken niet maar door de Hot Air Technologie gebruik je 80% minder vet. Plus het gevaar van een friteuse en heet frietvet is er niet. Eten warm houden of warm maken kan ook waardoor de gerechtjes die mama meegeeft in een mum van tijd klaar zijn. Of de voorverpakte pannenkoeken opwarmen als dessert wordt kinderspel!

Over Fritel

Fritel is al sinds 1991 een 100 % Belgisch familiebedrijf en bovendien marktleider in België. Dankzij de hands-on cultuur en het vernieuwend karakter zijn ze aanwezig in alle elektrowinkels met een ruime waaier aan producten. Denk maar aan wafelijzers, blenders, koffiezetten, friteuses, de SnackTastic, fondues … Als enige Europese elektrofabrikant met een ontwikkelingsafdeling in huis, heeft Fritel bovendien voor ieder wat wils. Gaande van starters over gezinnen tot professionals. Stuk voor stuk gaat het om innovatieve, gebruiksvriendelijke producten met een hedendaagse stijl.

Koken is simpel én veilig

Koken met Fritel is simpel. Zeker met de nieuwe Fritel SnackTastic® 5804 met elektronische bediening. De acht voorgeprogrammeerde functies van deze digitale variant maken van bakken en koken een fluitje van een cent. Van frietjes over kip tot vis: klaar met een druk op de knop. En dankzij de Hot Air Technologie bovendien met 80 % minder vet. Zo kan je ook guiltfree genieten van aperitiefhapjes, frietjes, bitterballen en vleeskroketten. Of kies je voor gegrilde groentjes en andere gezonde gerechten? Het kan allemaal.

Nieuwe voorgeprogrammeerde en gepersonaliseerde functies

Nieuw aan de Fritel SnackTastic® 5804 is de handige elektronische bediening. Met z’n acht voorgeprogrammeerde functies bak jij verse frietjes, diepvriesfrietjes, kip, snacks, diepvriessnacks, cupcakes, steak en vis met een druk op de knop. Ook leuk en bovendien uniek: je kan al deze functies personaliseren! Je kan per gerecht instellen na hoeveel minuten en op welke temperatuur het voor jou perfect gegaard is. Han-dig!

Met daarnaast ook drie unieke functietoetsen: opwarmen, warmhouden en ontdooien, wordt elke maaltijd een succes. Opwarmen is ideaal wanneer je niet allemaal samen aan tafel gaat en zoonlief na zijn training bijvoorbeeld nog snel een hapje wil eten. Ook warmhouden komt goed van pas! Bovendien ziet de Fritel SnackTastic® 5804 er goed uit door zijn modern design en Soft Touch Leder Look aan de zijkanten.

Alle voordelen

 • Vermogen: 1450
 • SnackTastic®: voor gezonder frituren, bakken, grillen en braden
 • Geen gebruik van vetstof (tot 80% minder vet)
 • Geen onaangename geurtjes in huis
 • Geen aankoop van dure olie of dito vast vet
 • Minder vaak vervanging nodig van frituurolie of –vet in de friteuse die je gebruikt voor je frietjes
 • Unieke display met 8 voorgeprogrammeerde functies voor smakelijke gerechtjes: Verse frietjes, diepvriesfrietjes, kip, snacks, diepvriessnacks, cupcakes, steak, vis.
 • Unieke functietoetsen: Opwarmen—Warmhouden—Ontdooien
 • Personaliseer je functies
 • Soft Touch Leder Look op de zijkanten
 • Extra veilig: Auto Shut Off
 • Eenvoudige reiniging: lade en korf zijn vaatwasbestendig
 • Praktisch snoeroprolsysteem
 • Ruime capaciteit tot 1200 gram
 • Voor 2-5 personen

Daarnaast is het toestel extra veilig door zijn Auto Shut Off en eenvoudig in onderhoud aangezien zowel de lade als de korf vaatwasbestendig zijn. Ook leuk zijn de handige accessoires: grillpan, bakvorm en grillrooster. Hiermee worden de mogelijkheden eindeloos. Op naar een snacktastisch leven!

Meer informatie

Fritel SnackTastic® 5804

Prijs: € 179,99

2 laatste foto’s: Fritel

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!