Gisteren in mijn eentje naar de bioscoop geweest. Dat was jaren geleden. Het was trouwens een mooie (lange) film: “Into the wild”: prachtige natuur, knappe acteerprestaties, goede soundtrack…de moeite waard! Alleen een beetje vreemd dat je tegenwoordig op genummerde plaatsen moet zitten.

Voor 2 personen:

  • 300 g fusilli (spirelli)
  • 150 g gekookte ham
  • 150 g keniaboontjes
  • 30 g gemalen parmezaan
  • 100 ml room
  • 50 g gemalen emmentaler
  • 1/4 bouillonblokje (kip)
  • witte peper
  1. Breek de uiteinden langs beide kanten van de boontjes eraf.
  2. Zet een kookpot op het vuur met ruim gezouten water en breng aan de kook.
  3. Kook de boontjes in 3 à 4 minuten beetgaar.
  4. Verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
  5. Snijd de ham in fijne reepjes en halveer de boontjes.
  6. Kook de pasta beetgaar en giet af in een vergiet.
  7. Giet de room in de kookpot waarin je de pasta gekookt hebt en voeg ham, bouillon, boontjes en snuifje peper toe.
  8. Laat even doorkoken.
  9. Voeg nu pasta, emmentaler en parmezaan toe.
  10. Meng alles goed door mekaar.
  11. Serveer in een diep bord.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!