Gebakken aardappelen met look

Gebakken aardappelen met knoflook

  • 1,2 kg vastkokende aardappelen
  • 1 teentje look (versnipperd)
  • 1 eetlepel gehakte tuinkruiden (peterselie, bieslook)
  • olijfolie
  • peper en zout
  1. Schil de aardappelen, spoel en snijd in gelijke stukken.
  2. Kook de aardappelen in licht gezouten water juist gaar.
  3. Laat de aardappelen wat afkoelen en snijd in kleinere stukken.
  4. Giet een scheut olie in een pan.
  5. Laat warm worden en voeg de aardappelen toe.
  6. Kruid met peper en zout.
  7. Bak de aardappelen goudbruin.
  8. Voeg de look toe en laat nog een 5-tal minuten meebakken (zonder kleuren).
  9. Bestrooi met tuinkruiden.

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!