Gebakken aardappelen met spekjes en groenten

Gebakken aardappelen met spekjes en groenten

  • 500 g vastkokende aardappelen (geschild)
  • 2 wortelen
  • 1 wit van prei
  • 250 g Parijse champignons
  • 250 g gezouten speksneden
  • zout en peper
  • olijfolie
  • bieslook (versnipperd)
  1. Schil de aardappelen.
  2. Snijd in gelijke stukken en kook juist gaar.
  3. Laat de aardappelen afkoelen en snijd in schijfjes.
  4. Schil de wortelen en snijd in schijfjes.
  5. Kuis de prei en snijd in stukjes.
  6. Kook de wortelen en de prei 2 minuten en giet af.
  7. Snijd de champignons in 4.
  8. Snijd het spek in reepjes.
  9. Doe een scheutje olijfolie in een pan en bak het spek even aan.
  10. Verwijder het spek en zet even opzij.
  11. Giet een scheutje olijfolie in de pan en bak de aardappelschijfjes.
  12. Voeg de champignons toe en laat meebakken.
  13. Voeg nu spek, wortelschijfjes en prei toe.
  14. Warm alles goed door en bestrooi met wat bieslook.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!