Voor 3 personen:

  • 500 g Parijse champignons
  • een klein teentje look
  • goede boter
  • zout en zwarte peper v/d molen
  • 1 koffielepel gehakte peterselie

Was de champignons snel onder koud stromend water.

  1. Snijd de champignons in 4.
  2. Pel het teentje look en snijd zeer fijn.
  3. Laat de boter smelten en voeg de champignons en de look toe.
  4. Bak de champignons en schud de pan op, of roer met een spatel.
  5. Voeg de peterselie toe.
  6. Kruid met peper en zout.

Liever geen look? Laat die dan weg.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!