Gebakken krielaardappeltjes met look en peterselie
mrt 13, 2008
krielaardappeltjes
1 teentje look
boter
één eetlepel gehakte peterselie
zout
peper
Ongeschilde krielaardappeltjes 10 minuten koken in gezouten water, giet af.
Pel en versnipper de look.
Smelt wat boter in een potje en voeg er look, peper, zout naar smaak en peterselie bij.
Bak voorgekookte aardappeltjes ca.10 minuten in een beetje olijfolie.
Overgiet nu met de gekruide boter.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok