Voor 2 à 3 personen:

  • 1 komkommer
  • 500 g zalmfilet
  • 1/2 citroen
  • snuifje gedroogde dille
  • 100 ml room
  • boter
  • 1/2 blokje bouillon (groenten)
  • peper
  1. Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snijd in blokjes.
  2. Stoof de blokjes komkommer in een klontje boter.
  3. Doe er het sap van de halve citroen bij en laat een minuutje stoven.
  4. Voeg er nu de room, bouillon, dille en peper aan toe.
  5. Laat inkoken tot sausdikte.
  6. Kruid de zalm met peper en zout en bak in de pan.

Lekker met aardappelpuree

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!