Doe de ajuin in een kom en zet juist onder met koud water, zet een uur weg in de koelkast.
Zeef de bloem in een kom, meng er het ei en olie onder met een klopper, kruid met peper en zout. Laat een uurtje rusten in de koelkast.
Haal de ajuin uit het water en dep droog, ik draai die droog in de slazwierder ik doe dit trouwens ook met frieten.
Haal de ajuin door het beslag, laat het overtollige beslag eraf druppen.
Bak de ajuin goudbruin in de frituur op 180°C.
Leg op keukenpapier.
Lekker bij hamburgers tussen een broodje of als hapje bij een frisse pint!
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok