Voor 3 à 4 personen:

  • 1 en een 1/2 kipfilet
  • 150 g zelfrijzende bloem
  • 150 ml volle melk
  • 1 ei
  • snuifje zout
  1. Snijd de kipfilet in blokjes.
  2. Kruid met peper en zout.
  3. Zeef de bloem en voeg het zout toe.
  4. Meng er met de mixer (met garde) de melk en daarna het ei onder.
  5. Haal de kippenblokjes door het deeg en bak ze in een frituur van 180°C goudbruin.
  6. Schud het mandje onmiddellijk even op.
  7. Lekker met rijst en zoetzure saus!
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!