Ik heb bij de scampi’s als bijgerecht wat sojascheuten, paprikareepjes en een versnipperd ajuintje gewokt, wat noedels onder gemengd, en gekruid met lichte soja- en chilisaus.

Voor de gefrituurde scampi’s:

  • 500 g scampi’s
  • 1 eitje
  • panko meel (Japans paneermeel)
  • peper en zout
  1. Pel de scampi’s snijd de bovenkant even in en verwijder het darmkanaal (klein zwart draadje).
  2. Droog de scampi’s met keukenpapier en kruid met peper en zout.
  3. Haal ze door het losgeklopt eitje en nadien door het panko meel.
  4. Frituur ze in ca 2 minuten op 180°

Lekker met zoetzure saus.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!