Stoof de ajuin en look een paar minuten zonder kleuren in een scheutje olijfolie.
Voeg de tomatenpuree toe.
Laat ca. een minuutje stoven onder voortdurend roeren zonder kleuren.
Giet er de gepelde tomaten, de paprikapoeder, rozemarijn en suiker bij.
Kruid met peper en zout.
Laat een 10-tal minuten zachtjes pruttelen.
Verdeel de saus over een ovenschotel
Rol de ham rond het witloof en schik op de tomatensaus.
Bestrooi met de geraspte Pecorino.
Zet 30 minuten op 180°C in de oven.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok