U kan op Gent Smaakt terecht voor een kleine hap maar ook voor een uitgebreide proefsessie van verschillende unieke gerechtjes, van gourmet streetfood tot verschillende gastronomische bordjes.  Het  festival is een variatie van heerlijke culinaire babbels, proeverijen en ambiance op een unieke locatie. Maak kennis met de verschillende chefs en proef van hun magische gerechtjes. Proef, smaak, maar vooral geniet! Geniet van een sfeervolle ervaring met een drankje in de hand en laat u meeslepen in ons culinair verhaal. Er zijn diverse infosessies en workshops. Verschillende DJ ‘s staan klaar om het evenement te voorzien van de gepaste sfeer en ambiance.

Gentse Stropkes


De toegang tot dit evenement is gratis. Voor de gerechten en dranken betaalt u nog steeds met de unieke munt van Gent Smaakt, de “Gentse Stropkes” die u ter plaatse kan aankopen. Voor tien euro krijgt men 9 Stropkes. Dranken zijn er al vanaf 2 Stropkes en gerechtjes reeds vanaf 3 Stropkes. Democratische prijzen om allerlei lekkers te kunnen degusteren.

Openingsuren:

  • Woensdag 24 mei: 16u00-22u00
  • Donderdag 25 mei: 12u00-22u00
  • Vrijdag 26 mei: 12u00-22u00
  • Zaterdag 27 mei: 12u00-22u00
  • Zondag 28 mei: 11u00-21u00

Doelstellingen:

  • Gent culinair op de kaart zetten, laten zien wat Gent op culinair vlak te bieden heeft;
  • Groot promotieplatform zijn voor de deelnemende horecazaken;
  • Onderdeel zijn van de grootste evenementen in de stad, in samenwerking met PUUR GENT.

Locatie

Gent Smaakt blijft trouw aan de Gentse Stadshal.  Bij de zevende editie editie wordt voor de vijfde keer keer de tenten opgeslaan aan de Stadshal, een historisch-hedendaagse toplocatie in het hart van de Stroppenstad. De Stadshal en de Poeljemarkt herbergen de kookstanden en de centrale bar. Op het Goudenleeuwplein kan men proeven van een aantal Oostvlaamse streekproducten en aan het Belfort kan er worden aangeschoven bij een aantal foodtrucks.

Meer info

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!