Voor 3 personen:

  • 650 gr krieltjes
  • 3 eetlepels olijfolie
  • half theelepeltje tijm
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 2 plakjes bacon in stukjes
  • 1 koffielepel vers gehakte peterselie
  • peper en zout
  1. Boen de krieltjes proper (indien nodig) en kook ze 10 minuten in gezouten water.
  2. Giet de krieltjes af.
  3. Meng de olie met het paprikapoeder, tijm, peper en zout.
  4. Meng de olie onder de aardappelen.
  5. Grill de krieltjes 10 minuten onder de ovengrill.
  6. Bak ondertussen de bacon even op.
  7. Meng de bacon onder de aardappelen.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!