Rasp de rode kool en de ajuin fijn, stoof aan in een klontje boter.
Voeg kaneel, wijnazijn, tijm en een scheutje water toe.
Laat een uur onder deksel stoven.
Roer regelmatig om en voeg eventueel een weinig water toe.
Schil ondertussen de appel, snijd in blokjes en laat samen met de rozijnen weken in een beetje appelsap.
Kruid de kool met foelie, suiker, peper en zout.
Meng er de appelen, rozijnen en appelsap onder.
Laat nog ca. 30 minuten stoven zonder deksel.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok