Voor 3 personen:

  • 3 zalmfilets
  • 30 g boter
  • 30 g bloem
  • 250 ml water
  • 100 ml room
  • peper v/d molen
  • stengeltje lente-ui
  • 1/2 visbouillon blokje
  1. Maak een roux met de bloem en de boter.
  2. Breng het water aan de kook, los er het 1/2 bouillon blokje in op, voeg er de room bij en bind met de roux tot saus dikte. Versnipper de lente-ui en voeg bij de saus, kruid met peper v/d molen.
  3. Kruid de zalm met zout en peper v/d molen, stoom of pocheer gaar.
  4. Dresseer (schik) de zalm op een bord en giet er een beetje saus over.

Lekker met een gekookte aardappel.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!