Voor 3-4 personen:

  • één Turks brood
  • 4 eieren
  • 200 g gekookte kipfilet (in sneetjes)
  • een paar bladeren Chinese kool
  • 1/2 komkommer
  • 2 tomaten
  • 3 eetlepels mayonaise
  • een afgestreken koffielepel currypoeder 
  1. Kook de eieren in 10 minuten hard. 
  2. Laat ze onmiddellijk afkoelen onder koud stromend water.
  3. Snijd de komkommer en de tomaten in schijfjes.
  4. Snijd de Chinese kool in fijne reepjes.
  5. Pel de eieren en snijd in schijfjes.
  6. Meng de curry onder de mayonaise.
  7. Snijd het Turks brood open.
  8. Garneer met de kipfilet, groenten en ei.
  9. Doe er de saus over.
    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!