voor 3 personen:

  • 800 g gehakt
  • 1 ei
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • peper
  • scheutje worcestersaus
  • zout naar smaak
  • 30 g paneermeel
  • 3 paprika’s
  • gemalen emmentaler

  1. Halveer de paprika’s en verwijder steeltje en zaadjes.
  2. Was ze even onder koud stromend water.
  3. Meng het gehakt met paprikapoeder, peper, worcestersaus, ei, paneermeel.
  4. Vul de paprika’s met het gehakt en strooi er wat gemalen kaas over.
  5. Zet ze in een ovenschaal, bak de paprika’s af in een oven van 180°c in 30 à 45 minuten.

Lekker met rijst en currysaus

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!