Ik heb het tomaten vruchtvlees geblend. Dit hoeft niet. Je kan het vruchtvlees ook gewoon gebruiken maar snijd de grote stukken dan wat kleiner.

Gevulde tomaten met mozzarella uit de oven
  • 6 tomaten (niet te groot)
  • 4 witte boterhammen
  • 100 g mozzarella
  • 1 koffielepel gehakte basilicum
  • 1 koffielepel bieslook (versnipperd)
  • 1 koffielepel peterselie (gehakt)
  • peper en zout
  • olijfolie
  1. Snijd een topje van de tomaat en hol uit.
  2. Snijd de boterhammen in zeer kleine stukjes.
  3. Doe dit eveneens met de mozzarella.
  4. Meng het vruchtvlees onder de stukjes boterham.
  5. Meng daaronder de mozzarella en de kruiden.
  6. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Vul de tomaten met het mengsel.
  8. Overgiet de tomaten met een beetje olijfolie.
  9. Bak in een voorverwarmde oven van 220°C in ca. 20 minuten.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!