Je kent het “probleem” ongetwijfeld. Je bent op het zoveelste event waar je moet kiezen tussen alcohol, een overdosis suiker of ‘een waterke’. Dimitri Oosterlynck kende dit “probleem” ook, en ging op zoek naar een verrassend en verfrissend drankje dat zijn mannetje kan staan. Toen dit op niets uitdraaide ontwierp hij eigenhandig een volwaardig en op en top gezond alternatief. Introducing GIMBER: een heerlijke, geconcentreerde en 100% biologische gemberdrank zonder alcohol, maar boordevol karakter!

Een heerlijk verfrissend en krachtig aperitief op tafel toveren doe je simpelweg door koud bruiswater toe te voegen aan 3cl GIMBER. Werk af met wat ijsblokken, een takje tijm of munt en een partje limoen! 

Meer zin in een warme opkikker? Voeg heet water toe aan een shot GIMBER, of combineer met munt- of groene thee en citroenverbena of limoen. Warme chocolademelk wat beugedronken? Voeg er 2cl GIMBER aan toe, een snuifje zeezout en een koffielepel vanille-extract: weg sleur!

GIMBER wordt gemaakt met de beste Peruviaanse Gember, die door kenners als de Rolls Royce onder gembersoorten beschouwd wordt. “Deze kwaliteitsgember biedt veel meer smaak, maar wordt slechts weinig gebruikt omdat het door zijn koppig en vezelrijk karakter moeilijker te verwerken en persen valt”, vertelt oprichter en bezieler Dimitri Oosterlynck. “Ik moest op zoek naar een speciale pers die niet meteen stuk ging of verstopt raakte”.

GIMBER is echter geen pure gemberdrank, gezien de gember gebalanceerd wordt door er een uitgelezen selectie aan kruiden en wat limoen aan toe te voegen. Noem het ook geen siroop, bij GIMBER is het hoofdingrediënt niet water of suiker, maar gember! Er worden geen smaak- of bewaarstoffen toegevoegd, en slechts een minimum aan Colombiaanse rietsuiker die voor een natuurlijke gekarameliseerde toets zorgt.

Ook in de keuken voegt GIMBER een unieke toets toe aan je gerechten. Werk een stuk zalm af door het in te smeren met een mengeling van olijfolie, sojasaus, wat look en GIMBER voor je het in de oven schuift: feestje op je smaakpapillen gegarandeerd! Of wat dacht je van gemberkoekjes op smaak gebracht met GIMBER? 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!