Gordon’s Premium Pink Gin

Als je deze zomer op reis bent geweest in Spanje, is de kans groot dat je veel roze glazen zag. In Spanje is roze gin namelijk al langer een trend. Maar er is goed nieuws voor de pink lovers in België, sinds kort is Gordon’s Premium Pink Gin ook verkrijgbaar in ons land! Niet enkel de kleurrijke fles is een streling voor het oog, ook de zoete smaak zal velen kunnen bekoren.

Heb je de smaak van een traditionele gin altijd al een beetje te bitter gevonden? Dan is deze roze variant het ideale alternatief. Aan dit originele Gordon’s recept uit 1880 werden zachte fruittonen toegevoegd: frambozen en rode bessen zorgen voor een frisse, fruitige en vooral zoetere smaak. Dit maakt dat de gin ook erg toegankelijk is voor een breder publiek.

Net zoals de klassieke gin is de nieuwe roze versie erg lekker in een cocktail. Onze perfect mix? 1/3 Gordon’s Premium Pink Gin, 2/3 tonic, stukjes aardbei als garnering en veel ijs!

Gordon’s Premium Pink Gin is te koop bij Carrefour en verkrijgbaar bij de betere drankenhandelaars en in de meeste horecazaken.

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!