Dertig miljoen.

De Belg valt massaal voor cava. Méér dan 30 miljoen flessen cava werden er in 2014 verkocht in België. Dat is een stijging van meer dan 11% tegenover 2013. In absolute cijfers staat België op een mooie tweede plaats op de wereldranglijst, vlak na Duitsland, waar ze zo’n 140.000 flessen cava meer dronken. Je kan dus stellen dat Belgen échte cava-drinkers zijn. Een vergelijking: onze noorderburen sluiten de top 10 af met iets meer dan 2 miljoen verkochte flessen. Per hoofd is België dus de grootste cava-drinker ter wereld.

Méér dan 30 miljoen flessen cava werden er in 2014 verkocht in België.Dat is een stijging van meer dan 11% tegenover 2013.
Gran Barón Brut BIO

Naast Gran Barón Brut, Gran Barón Rosado, Gran Barón Semi Seco en Gran Barón Brut Reserva, brengt het Gran Barón nu ook een bio-cava naar België: Gran Barón Brut BIO. De Gran Barón Brut BIO heeft een fruitig aroma en een klassieke, elegante smaak. Deze wijn is uitermate geschikt als aperitief maar kan ook perfect gedronken worden bij de maaltijd. Met voorkeur te serveren op een temperatuur van 5-6°C.

Gran Barón BIO exclusief bij Bio-Planet.

Met een bio-cava speelt Gran Barón in op dé trend van het moment. Consumenten kiezen steeds vaker voor biologische producten. Want biologisch, dat is kwaliteit én smaak met respect voor mens, dier, plant en milieu. De Gran Barón BIO wordt, net als de andere wijnen van het Spaanse Gran Barón, gemaakt volgens de méthode traditionelle én met heel wat Zuiderse passie. Je koopt de Gran Barón BIO exclusief bij Bio-Planet.

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!