Zorg dat al de graten uit de zalm verwijderd zijn.
Meng het zout met peper en suiker, meng er dan de dille onder.
Wrijf hier de bovenkant van de zalmfilet met in.
Pak de filet in met plasticfolie.
Leg de filet in een schotel en zet boven op de zalm een gewicht. (bv: een afgesloten doos van roomijs gevuld met water.)
Laat 24 uur in een koelkast “marineren”.
Haal de zalm uit de plastic en spoel de zalm even vlug af met koud water.
Snijd de zalm met een scherp mes in dunne plakjes.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok