• 300 g prei
  • 300 g groene selder
  • 2 ajuinen
  • 2 liter water
  • 3 bouillonblokjes (kip)
  • scheutje worcestersaus
  • snuifje fijn gemalen peper 
  • 1 koffielepel gehakte peterselie (eventueel diepvries)
  • 30 g boter
  • 30 g bloem
  1. Kuis de groenten en snijd ze grof.
  2. Laat de boter smelten in een pot en stoof de groenten 5 minuten zonder kleuren.
  3. Strooi de bloem over de groenten, meng en laat even drogen zonder kleuren.
  4. Voeg het water, bouillonblokjes, worcestersaus en peper toe.
  5. Laat 30 minuten zachtjes koken onder deksel.
  6. Mix de soep en voeg de peterselie toe.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!