• 4 wortelen
  • 1/2 courgette
  • 1 broccoli
  • 300 g krielaardappelen
  • olijfolie
  • peper en zout
  1. Schil de wortelen en snijd in schijfjes.
  2. Was de broccoli en verdeel in roosjes.
  3. Was de courgette en snijd in schijfjes.
  4. Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken.
  5. Kook de groenten apart juist gaar in licht gezouten water en giet af in een vergiet.
  6. Verfris de groeten na het koken onmiddellijk onder koud stromend water (behalve de aardappelen).
  7. Doe een scheutje olijfolie in een pan.
  8. Voeg de groenten toe.
  9. Kruid met peper en zout.
  10. Warm alles goed door.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!