• 2 rapen
  • 2 wortelen
  • 2 aardappelen
  • 100 g keniaboontjes
  • handvol erwtjes (diepvries)
  • 2 lepels mayonaise
  • 1 lepel azijn
  • peper en zout
  1. Schil de rapen, wortelen, aardappelen en snijd in mooie blokjes.
  2. Kook rapen, wortelen, aardappelen en erwtjes beetgaar in gezouten water in ca. 3 à 4 minuten. Giet af en verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
  3. Kuis de boontjes en kook ze beetgaar in gezouten water in ca. 3 à 4 minuten. Verfris onder koud stromend water.
  4. Meng de mayonaise met de azijn, kruid met peper en zout.
  5. Meng de saus onder de groentjes.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!