Voor 2 à 3 personen

Ik heb er hamburgers bij gebakken.

  • 3 aardappelen
  • 2 wortelen
  • 1/2 rode en groene paprika
  • Kenia boontjes
  • Olijfolie
  • peper en zout
  1. Kuis de Kenia boontjes, kook ze in gezouten water beetgaar (ca. 4 minuten). Giet af en verfris onmiddellijk onder koud stromend water. Snijd de boontjes wat kleiner.
  2. Kuis de overige groenten en snijd in kleine blokjes.
  3. Doe een scheut olijfolie in een pan, stoof de wortelen en aardappelen 10 minuten op een matig vuur.
  4. Voeg de rest van de groenten toe, kruid met peper en zout en laat nog 10 minuten stoven.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!