Voor 2 personen.

Zorg bij het koken dat de groenten beetgaar blijven!

  • 4 wortelen 
  • 3 aardapelen
  • 1/2 courgette
  • 1 ajuin
  • een handvol diepvrieserwtjes
  • snuifje tijm
  • peper en zout
  • Arachideolie
  1. Kuis de groenten en snijd in reepjes. Gebruik eventueel een “mandoline“.
  2. Kook de wortelen en aardappelen in ca. 7 min.in kokend gezouten water.
  3. Doe er de laatste 3 minuten de erwtjes en de courgette bij.
  4. Giet alles in een vergiet en verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
  5. Doe een scheutje arachideolie in een pan en stoof de groenten, schud regelmatig op.
  6. Kruid met peper en zout en een snuifje tijm.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!