HAK introduceert nieuwe peulvruchten in pouch

HAK speelt in op de gezonde peulvruchten trend met de introductie van 4 exotische bonen in een vernieuwende gebruiksvriendelijke verpakking : linzen, kleine rode kidneybonen, zwarte bonen en kikkererwten. Bonen passen perfect binnen onze nieuwe manier van eten : meer gevarieerd, gezonder en af en toe minder vlees.

Bonen of peulvruchten, passen helemaal in de nieuwe manier van eten want ze zijn ook nog eens gezond en lekker. Ze zitten namelijk boordevol vezels, plantaardige eiwitten en vitamines en zijn bovendien lief voor de planeet. Niet voor niets roept de Verenigde Naties 2016 uit tot het Jaar van de Boon. Toch zijn er ook nog veel huishoudens die het lastig vinden om vaker peulvruchten op het menu te zetten. Zij hebben een vaste maaltijdroutine waar ze nog moeilijk van afwijken. Met de nieuwe peulvruchten in pouch wil HAK het consumenten gemakkelijker maken om vaste maaltijden net iets rijker of gevarieerder op te dienen met bonen erbij.

 

 

De nieuwe peulvruchten zijn zeer geschikt om je bestaande gerecht aan te vullen, denk bijvoorbeeld aan salades of soep, of om er creatief mee aan de slag te gaan en eens iets nieuws uit te proberen. Deze nieuwe manier van bonenconsumptie vraagt om een moderne en gemakkelijke verpakking . De HAK peulvruchten in pouch bevatten weinig extra vocht, waardoor ze een lekkere bite hebben. Ook zijn de bonen verpakt zonder toevoeging van aroma’s en hebben ze een pure bonensmaak.

Nicole Freid

Directeur marketing en innovatie , HAK

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!