Ik sukkel al jaren om een deftige lunchbox te vinden. Ofwel is deze te groot, te klein, te lelijk, te onhandig, snel kapot, te hoog, te laag of te duur. Ik slaag er niet in mijn lunch verpakt te krijgen op een manier dat ik er weinig werk mee heb (afwas) en de doos of box ook nog in mijn handtas past ook. Ik was dan ook heel benieuwd naar het voorstel van het jonge bedrijf Roll’eat met standplaats in Barcelona om een snackzakje te testen.

Roll’eat

Roll’eat is een sterk groeiend bedrijfje met een jonge mindset. Ze ontwerpen hippe, herbruikbare sandwichwraps om de planeet een handje te helpen. Je wast ze af en gebruikt ze gewoon opnieuw. Geen afval dus. Met de handige Boc´n´Roll, Snack´n´Go of Eat´n´Out neem je een volledige maaltijd of snack mee naar je werk, school of naar een picknick met vrienden. Roll’eat biedt herbruikbare alternatieven aan voor plastic wegwerpverpakkingen. En de zakjes zien er nog mooi uit ook! Superhippe motiefjes geïnspireerd op de traditionele tegelvloertjes zoals je ze alleen in Spanje vindt. Ambacht recht uit het hart van Barcelona! Als dat geen kunst is.

Eco, Zero waste and Easy

Wij testen de herbruikbare sandwichwrap Boc’n’Roll. Boc van bocadillo, oftewel Spaans voor broodje. Je hebt de keuze uit diverse motieven naargelang je voor jezelf, je kind of je puber bestelt. Wij kiezen voor een effen eco blauw en een speels roos motiefje. De dochter vindt het fantastisch. Je boterhammen kunnen perfect in het zakje en je past de grootte aan naargelang het nodig is met velcro. De binnenkant is gelamineerd, de buitenkant is katoen. Handig dat dat kan zonder afwas. Je kan de sandwichwrap proper houden met een vod of wassen in de wasmachine. Leg het zakje bij je keukenhanddoeken en geen zoektocht meer naar verstopte brooddozen. Prijs: € 8,95/stuk en € 4,50 voor de verzendingskosten. Levering tussen de 5 à 7 dagen. Naast de Boc’n’Roll verkoopt het bedrijf ook de Snack’n’Go (herbruikbare snackzakjes voor lekkere tussendoortjes) en de Eat’n’Out (een 2-in-1 lunchtas). Ook online te bestellen bij diverse webshops.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!