Voor 12 hapjes:

  • 500 g witte asperges
  • 250 g grijze garnalen
  • 4 eieren
  • gehakte en gedroogde peterselie
  • cocktailsaus
  1. Kuis de asperges en kook ze, in licht gezouten water, gaar.
  2. Laat ze uitlekken en afkoelen in een vergiet.
  3. Kook de eieren in 10 minuten hard.
  4. Giet ze af en laat onmiddellijk afkoelen in ijskoud water.
  5. Pel de eieren en plet ze met een vork.
  6. Kruid de eieren met zout en meng er de peterselie onder.
  7. Verdeel de garnalen over de aperitiefglaasjes.
  8. Voeg een koffielepeltje cocktailsaus toe.
  9. Schik er de asperges op en werk af met het ei.
    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!