Hapje met biefstuk

Voor 6 glaasjes

  • 200 g biefstuk (4 cm dik)
  • 70 g parelcouscous (o.a te koop bij AH)
  • 1 ijsbergsalade
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 koffielepels dragon (fijngehakt)
  • 1 koffielepel kervel (fijngehakt)
  • bladpeterselie
  • dragonazijn
  • peper v/d molen
  • zout
  • boter
  1. Kook de parelcouscous zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Giet af en verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
  3. Kuis en droog de salade.
  4. Meng de dragon en kervel onder de mayonaise.
  5. Kruid met een beetje zout en peper van de molen.
  6. Kruid de biefstuk met peper en zout.
  7. Doe een klontje boter in een pan en bak de biefstuk saignant (± 3 minuten aan beide kanten).
  8. Neem de steak uit de pan en laat afkoelen.
  9. Snijd de salade in fijne reepjes en schik in de glaasjes.
  10. Schik daarop wat parelcouscous.
  11. Snijd de biefstuk in fijne lapjes.
  12. Schik ze boven op de parelcouscous.
  13. Napeer er wat van de dragonmayonaise over.
  14. Werk af met een blaadje bladpeterselie.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!