HemdVoorHem.nl – Herenmode met smaak

feb 27, 2018

Eerlijk gezegd waren we een beetje verbaasd toen we een tweetal weken geleden de vraag kregen iets te schrijven over de webwinkel HemdVoorHem.nl. Ik kende de webwinkel niet maar na enig googlewerk kom ik erachter dat deze webwinkel gespecialiseerd is in herenmode en deze online verkoopt. Ik kwam er ook nog achter dat de scores van de gebruikers erg hoog zijn. Vandaar vond ik het de moeite waard in te gaan op het voorstel de werking ervan zelf te ervaren. Ik zocht een link met onze website en dat is eigenlijk niet zo moeilijk te vinden. We schrijven voornamelijk over food & travel en reviewen daar o.a. aardig wat accommodaties, restaurants, keukenapparatuur en bestemmingen voor. Onlosmakelijk zijn deze topics met lifestyle verbonden. Goed voor de dag komen moet je sowieso. Ik ben geen shopper dus een online winkel is wat dat betreft ideaal.

HemdVoorHem.nl

HemdVoorHem is een webwinkel voor mannen en is gespecialiseerd in de online verkoop van strijkvrije overhemden. Daarnaast verkopen ze ook ondergoed, sokken, polo’s, t-shirts, truien, stropdassen, accessoires en cadeaus, allemaal voor heren. Nieuw is de toevoeging van heren parfums. Bij het doorsnuisteren van de webwinkel kan ik alleen maar concluderen dat de aangeboden kleding van hoogstaande kwaliteit lijkt. De merken die verkocht worden, zijn merken die we allemaal wel kennen zoals Calvin Klein, Lacoste, Schiesser enz. Er is ook aandacht besteed aan een goede pasvorm en een onberispelijke kwaliteit. Herenmode met smaak dus. Wij testen het verder uit.

Allereerst hoef je de deur niet meer uit om uren te gaan winkelen in overvolle straten of in te warme grootwarenhuizen. Eerlijk gezegd, ik kom er de deur maar zelden voor uit. Mijn vrouw brengt kleding mee met het gevolg dat ze evenveel keer weer terug kan om iets te ruilen. De online collectie is zo uitgebreid dat er voor elke man wel iets van zijn gading te vinden is. Ik heb zelf een maatje meer en deze webwinkel heeft maten tot 7XL. Dat is nu ook weer niet nodig voor mij maar in de doorsnee herenwinkel is het altijd naarstig zoeken naar de goede maat. We bestellen online en daags nadien is het pakketje al geleverd. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht voor een bestelling vanuit België. Het verzenden van de bestelde artikelen is bovendien gratis. De verzendkosten zijn 0 euro. Verder kan je makkelijk kosteloos retour zenden als iets niet past en daar heb je 100 dagen de tijd voor. Ideaal om je kledingstuk goed te passen en je tijd te nemen terug te sturen indien nodig.

Mijn keuze

Ik ga niet veel buiten de deur voor kledingaankopen maar ik heb wel een paar basics die ik veel en graag draag. Eén daarvan is een polo. Ik vind het makkelijk en bij elke gelegenheid draagbaar. Ik combineer een polo met een jeans en ook voor een avondje uit met een mooie trui. Ik draag polo’s in elk seizoen, zowel thuis als buitenshuis. Ik bestel als eerste dus een polo. Mijn keuze valt op een marineblauwe polo van Lacoste . Volgens mijn vrouw tenniste haar vader nog in een witte polo van Lacoste vroeger en droeg zij deze in haar studententijd verder af. Kwaliteit gegarandeerd! Dat is duidelijk!

Ook hecht ik veel belang aan een goed zittende sok. Ik ben prikkelbaar als mijn sokken afzakken, kriebelen of niet goed aanpassen. Als ik de beloftes op de site mag geloven is alles in het werk gesteld om enkel de meest kwaliteitsvolle sokken online te zetten. Tegenwoordig kies ik al eens felgekleurde sokken voor een leuk accent. Voor nu kies ik sneaker sokken van Calvin Klein. Ideaal voor onze aankomende trip naar het zonnige Cyprus.

Mijn ervaring

Zoals gezegd worden de artikelen binnen de werkdag geleverd via Post.nl. De artikelen zijn mooi en zorgvuldig verpakt. Zowel de sokken als de polo zitten als gegoten. Geen terugzending vereist voor wat ons betreft. Aanrader!

p

Hemdvoorhem.nl
Jadelaan 25
2132XX Hoofddorp
0032 20-8203744
info@hemdvoorhem.nl
Website

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!