Enkele maanden geleden maken we voor de eerste keer kennis met deze webwinkel, gespecialiseerd in herenmode. Ik zocht toen een link met onze website en dat is eigenlijk niet zo moeilijk te vinden. We schrijven voornamelijk over food & travel en reviewen daar o.a. aardig wat accommodaties, restaurants, keukenapparatuur en bestemmingen voor. Onlosmakelijk zijn deze topics met lifestyle verbonden. Goed voor de dag komen moet je sowieso. Ik ben geen shopper dus een online winkel is wat dat betreft ideaal. Wij doen voor de tweede maal een bestelling en de service is even onberispelijk als de eerste keer.

HemdVoorHem.nl

HemdVoorHem is een webwinkel voor mannen en is gespecialiseerd in de online verkoop van strijkvrije overhemden. Daarnaast verkopen ze ook ondergoed, sokken, polo’s, t-shirts, truien, stropdassen, accessoires en cadeaus, allemaal voor heren. Nieuw is de toevoeging van heren parfums. Bij het doorsnuisteren van de webwinkel kan ik alleen maar concluderen dat de aangeboden kleding van hoogstaande kwaliteit lijkt. De merken die verkocht worden, zijn merken die we allemaal wel kennen zoals Calvin Klein, Lacoste, Schiesser enz. Er is ook aandacht besteed aan een goede pasvorm en een onberispelijke kwaliteit. Herenmode met smaak dus. Wij testen het verder uit.

Voordelen

Allereerst hoef je de deur niet meer uit om uren te gaan winkelen in overvolle straten of in te warme grootwarenhuizen. Eerlijk gezegd, ik kom er de deur maar zelden voor uit. Mijn vrouw brengt kleding mee met het gevolg dat ze evenveel keer weer terug kan om iets te ruilen. De online collectie is zo uitgebreid dat er voor elke man wel iets van zijn gading te vinden is. Ik heb zelf een maatje meer en deze webwinkel heeft maten tot 7XL. Dat is nu ook weer niet nodig voor mij maar in de doorsnee herenwinkel is het altijd naarstig zoeken naar de goede maat. We bestellen online en daags nadien is het pakketje al geleverd. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht voor een bestelling vanuit België. Het verzenden van de bestelde artikelen is bovendien gratis. De verzendkosten zijn 0 euro. Verder kan je makkelijk kosteloos retour zenden als iets niet past en daar heb je 100 dagen de tijd voor. Ideaal om je kledingstuk goed te passen en je tijd te nemen om terug te sturen indien nodig.

Mijn bestelling

Ik ga niet veel buiten de deur voor kledingaankopen maar ik heb wel een paar basics die ik veel en graag draag. Een goedzittende trui is er daar één van. Ik kies voor een eenvoudig model van het merk Olymp dat zowel bij een geklede broek als bij een jeans te combineren is. Ook een hemd of t-shirt past bij deze trui. De trui voelt lekker zacht aan en is gemaakt uit 100% merino wol. De kleur is fris en zomers. Ideaal voor het etentje dat volgende maand gepland staat. Wist je dat er op de website ook soldenprijzen tot 50% te vinden zijn?

Meer informatie

Hemdvoorhem.nl

Jadelaan 25

2132XX Hoofddorp

0032 20-8203744

info@hemdvoorhem.nl

Website 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!